office@expertultauincuratenie.ro Craiova, Str. Romaniţei, nr 5 +40 741.219.419

Servicii - Expert Facility & Cleaning

_ Ce facem? _

Servicii de curățenie

în Oltenia

Dezinfectare anticoronavirus

Dezinfectare completă incinte lavabile anticoronavirus. Dezinfectare grupuri sanitare, bucătării profesionale, spații de procesare, spații tehnice, vestiare, dușuri, spa & welness.

Curățenie birouri

Îți punem la dispoziție angajați pregătiți să facă față cerințelor tale precum și celor de spațiu și timp astfel încât activitatea angajaților tăi să nu fie afectată iar mediul propice desfășurării muncii să fie asigurat în fiecare dimineață.

Curățenie generală

Serviciile de curățenie specializată sunt alegerea ideală pentru curățenia generală. Nu mai petrece zile întregi făcând curat, apelează la profesioniști pentru cele mai sigure și de durată servicii de curățenie generală în Craiova.

Curățenie după petreceri

Ați dat o petrecere foarte faină, invitații s-au simțit excelent și toata lumea a fost fericită! Însă acum oaspeții au plecat și aveți în față câteva ore de curățenie după petrecere și numai de asta nu aveți chef!

Curățenie industrială

Pentru desfășurarea operațiunilor de curățenie industrială, cât și pentru curățenia exterioară folosim utilaje specifice, echipamente, detergenți si mai ales personal experimentat.

Curățenie după constructor

Curățenia după constructor necesită folosirea unor substanțe și echipamente speciale pentru a curăța și elimina definitiv praful și urmele de vopsea sau ciment.