Igiena operatorilor de fast-food în lumea post-coronavirus
În toate domeniile ce implică servirea persoanelor cu mâncare, fie că vorbim de restaurante, catering sau fast-food, curățenia și igiena ocupă locuri importante în gestionarea afacerilor.
Cu atât mai mult, în perioada post-coronavirus, pretențiile în ceea ce privește curățenia sunt cu atât mai mari, astfel, industria fast-food-ului va fi schimbată pentru totdeauna de efectele pandemiei. Vorbim în primul rând de pretențiile clienților și de pricipiile de selecție a furnizorilor de mâncare, dar, să nu uităm că și cei care caută diverse oportunități de lucru în acest domeniu vor opta pentru locuri mai sigure şi sănătoase în urma acestor evenimente.
În lumina COVID-19, Expert Facility & Cleaning, punând mereu igiena pe primul plan prin conceptul Curățenia de 5 stele, recomandă operatorilor de fast-food adoptarea unor măsuri necesare pentru a menține clienții și personalul în siguranță:
1. O atenţie sporită în manipularea şi pregătirea alimentelor
2. Reevaluarea facilităților de depozitare a alimentelor
3. Igienă generală excepțională
Pentru operatorii de fast-food, acest lucru va însemna un accent și mai mare asupra proceselor generale de igienă, asigurându-se că fac tot ce le stă în putință pentru a acorda prioritate celor mai bune practici pentru curățenie.
Igiena operatorilor de fast-food în lumea post-coronavirus
În toate domeniile ce implică servirea persoanelor cu mâncare, fie că vorbim de restaurante, catering sau fast-food, curățenia și igiena ocupă locuri importante în gestionarea afacerilor.
Cu atât mai mult, în perioada post-coronavirus, pretențiile în ceea ce privește curățenia sunt cu atât mai mari, astfel, industria fast-food-ului va fi schimbată pentru totdeauna de efectele pandemiei. Vorbim în primul rând de pretențiile clienților și de pricipiile de selecție a furnizorilor de mâncare, dar, să nu uităm că și cei care caută diverse oportunități de lucru în acest domeniu vor opta pentru locuri mai sigure şi sănătoase în urma acestor evenimente.
În lumina COVID-19, Expert Facility & Cleaning, punând mereu igiena pe primul plan prin conceptul Curățenia de 5 stele, recomandă operatorilor de fast-food adoptarea unor măsuri necesare pentru a menține clienții și personalul în siguranță:
1. O atenţie sporită în manipularea şi pregătirea alimentelor
2. Reevaluarea facilităților de depozitare a alimentelor
3. Igienă generală excepțională
Pentru operatorii de fast-food, acest lucru va însemna un accent și mai mare asupra proceselor generale de igienă, asigurându-se că fac tot ce le stă în putință pentru a acorda prioritate celor mai bune practici pentru curățenie.
Articole recente
Comentarii recente
Categorii
Etichete
Arhive
Popular Post
Curăţenia post-construct
ianuarie 6, 2023O casă nou construită vine la pachet
decembrie 20, 2022Camera de comerţ şi industrie Dolj: Topul
octombrie 25, 2022