• Home
  • Igiena operatorilor de fast-food în lumea post-coronavirus
admin iunie 19, 2021 0 Comments

Igiena operatorilor de fast-food în lumea post-coronavirus

În toate domeniile ce implică servirea persoanelor cu mâncare, fie că vorbim de restaurante, catering sau fast-food, curățenia și igiena ocupă locuri importante în gestionarea afacerilor.

Cu atât mai mult, în perioada post-coronavirus, pretențiile în ceea ce privește curățenia sunt cu atât mai mari, astfel, industria fast-food-ului va fi schimbată pentru totdeauna de efectele pandemiei. Vorbim în primul rând de pretențiile clienților și de pricipiile de selecție a furnizorilor de mâncare, dar, să nu uităm că și cei care caută diverse oportunități de lucru în acest domeniu vor opta pentru locuri mai sigure şi sănătoase în urma acestor evenimente.

În lumina COVID-19, Expert Facility & Cleaning, punând mereu igiena pe primul plan prin conceptul Curățenia de 5 stele, recomandă operatorilor de fast-food adoptarea unor măsuri necesare pentru a menține clienții și personalul în siguranță:

1. O atenţie sporită în manipularea şi pregătirea alimentelor
2. Reevaluarea facilităților de depozitare a alimentelor
3. Igienă generală excepțională

Pentru operatorii de fast-food, acest lucru va însemna un accent și mai mare asupra proceselor generale de igienă, asigurându-se că fac tot ce le stă în putință pentru a acorda prioritate celor mai bune practici pentru curățenie.

Leave Comment