office@expertultauincuratenie.ro Craiova, Str. Romaniţei, nr 5 +40 741.219.419

Echipamente curățenie Craiova - Expert Facility & Cleaning

  • Home
  • Echipamente curățenie Craiova
_ Echipamente _

Echipamente curățenie Craiova

Sistemul Kaivac NoTouch 1750

Sistemul Kaivac NoTouch 1750 este un sistem inovator, de mare capacitate, combină dimensiunile compacte cu un preț redus pentru a oferi cea mai mare valoare adăugată posibilă în categoria sa. Sistemul Kaivac NoTouch 1750 este conceput pentru îndepărtarea totală a murdăriei, fără atingere, printr-o curățare ce combină spălarea sub presiune, injecție chimică și tehnologii de aspirare a lichidelor pe o singură platformă eficientă din punct de vedere al gabaritului.

VLX 1040S

VLX 1040S este un echipament de spălat-uscat pardoseli dotat cu motor de tracţiune, ideal pentru curățarea zonelor mici şi aglomerate din magazinele de vânzare cu amănuntul, spitale, instituţii și școli. VLX 1040S are un termen de garanție de 12 luni, piesa, manopera și deplasarea fiind incluse.

Monodisc TENNANT F3

Monodisc compact si usor de manevrat, dotat cu perie dura, perie de samponare si suport de pad. Este recomandat pentru frecarea suprafetelor finisate, având tractiune pe curea. Vine echipat cu un rezervor de 14L care ofera o autonomie de durata. Latimea de curatare este de 43 cm, putere de 1000W si o greutate standard de 30kg.

Ustensile

Pentru curatenia de întretinere utilizam produse profesionale din gamele:VERMOP, SPRINT PLUS, VILLEDA, SCOTCH BRITE: mopuri plate profesionale pentru spalarea si igienizarea suprafetelor lavabile, stergatoare de praf, galeti cu vas dublu (apa curata si apa murdara), carucioare profesionale prevazute cu ustensile necesare curatirii si strangerii gunoiului, precum si o gama larga de lavete SOFTRONIC, TEXTRONIC, carpe de praf, maturi, mănuși etc.

VLX 416S

VLX 416S este un echipament de spălat-uscat compact, fiabil și ușor de utilizat, care oferă o curățare eficientă în spații strâmte. Comenzile ușor de utilizat, design-ul simplu și mânerul ergonomic garantează o operare simplă. Este ideal pentru spații greu accesibile din magazine și din birouri. O caracteristică importantă a echipamentului VLX 416S este modul ECO. Datorită acestuia, nivelul de zgomot este redus, iar timpul de funcționare este crescut.

Aspirator profesional umed uscat TENNANT V12, V14

Aspiratoarele profesionale Tennant pentru lichide si praf ofera o gama completa, cu diferite capacitati ale rezervorului si pentru diferite utilizari.Tennant V12 (capacitate 25L) sunt aspiratoare robuste care înlatura apa în mod eficient de pe toate tipurile de suprafete.Tennant V14, cu o capacitate de 48L pentru umed, este o masina de aspirat, ce serveste mai multor utilizari, având 2 motoare de 1200 W fiecare. Este montat pe carucior si proiectat pentru curatarea eficienta a suprafetelor mari.

TENNANT 1210-1215

Sunt echipamente de injecţie extracţie având capacitatea rezervoarelor de 15 respectiv 30 L pentru modelul 1215. Echipamentele sunt uşor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curăţenia de întreţinere a mochetelor. Echipamentele sunt dotate cu 2-3 duze cu o presiune de 3,5 bari şi un motor de aspirare de 1000 respectiv 1200 W. Ambele au disponibil accesoriul pentru curăţarea canapelelor, tapiseriilor sau scaunelor. Este un accesoriu foarte popular in rândul spălătoriilor auto.

Tennant E5

ennant E5 este un echipament ce curăță în profunzime covoarele și mochetele, este foarte ușor de folosit și de întreținut. Este un echipament de extracţie dotat cu o perie cilindrică care oferă rezultate excelente în cazul curăţeniei de bază.

Sistemul cu cablu KAIVAC OMNIFLEX AUTOVAC

OmniFlex AutoVac este un sistem multifunctional care curata mult mai bine si mai rapid decât sistemele de mopuri si la fel de rapid si eficient ca o masina de spalat pardoseli cu cablu, la o fractiune din costul acesteia, OmniFlex AutoVac este singurul echipament in lume care poate spala suprafete din parchet.Sistemul aduce o abordare foarte simpla, pentru pardoseli mai sigure si mai curate. Sistemul este perfect pentru curatarea de mare viteza în spatii mici, medii si largi, cum ar fi: holuri, sali de mese, depozite, sali de sport si multe altele. Sistemul este la fel de rapid ca o masina de spalat pardoselii facându-l perfect pentru serviciul de mentenanta pentru constructori, antreprenori si facility manageri deopotriva.

Aspirator TENNANT V6

Aspiratorul profesional Tennant V6 este unul dintre cele mai versatile si compacte aspiratoare de praf din acest sector al pietei. Performanta ridicata a aspirarii, nivelul scazut de zgomot si designul robust garanteaza o performanta optima de curatare pe toate tipurile de mocheta si suprafete dificile. Caracteristicile Tennant V6 îmbunatatesc nivelele de filtrare , o performanta mai mare de absorbtie, productivitate sporita si o calitate mai buna a aerului prin filtrul HEPA inclus.

Detergenți

Detergentii si solutiile utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii si fac parte din gama profesionala permitând curatarea si igienizarea perfecta a tuturor suprafetelor si anume:CLAR – GLAS, DOPOMAT, TORNADO, KIEHL, TABLEFIT, MISAVAN.