• Home
  • După constructor vine întotdeauna curăţenia
admin februarie 13, 2022 0 Comments

După constructor vine întotdeauna curăţenia

Fie că vorbim de construcţia unei case noi sau de renovarea parțială sau totală a uneia existente, ceea ce rămâne după constructor este la fel: praf, pete, deșeuri.

Experiențele multor persoane au dovedit că rezultatul curăţeniei de unul singur nu se ridică niciodată la nivelul propriilor dorinţe. Nu sunt doar idei de promovare. Experienţa noastră şi comunicarea constructivă cu toţi clienţii noştri, de la planificare până la finalizarea operațiilor de curățenie, ne-au dovedit același fapt. Excepție fac desigur, persoanele care lucrează în domeniu.

Chiar și experiența câștigată de personalul nostru nu este suficientă fără echipamente profesionale și o gamă completă de soluții avizate de catre Ministerul Sănătății. Expert Facility & Cleaning (ExpertulTauInCuratenie.ro) investește continuu în tehnologie, în dezvoltarea proceselor operaționale a serviciilor de curățenie dar și a serviciilor conexe cum ar fi igienizarea și dezinfecția prin ozonizare, singura modalitate de dezinfectare 100% ecologica (vezi mai multe pe ozoneodor.ro).

Servicii de curățenie

Servicii de ozonizare

Cleaning Expert

Leave Comment