office@expertultauincuratenie.ro Craiova, Str. Romaniţei, nr 5 +40 741.219.419

Despre noi - Expert Facility & Cleaning

6

+

ANI dE EXPERIENȚĂ

Expertul tău în curățenie

Despre

Expert Facility & Cleaning

EXPERT FACILTY & CLEANING este o companie cu capital integral autohton, privat, specializată în servicii de curățenie.

Calitatea serviciilor reprezintă trăsătura principală pe care societatea își bazează activitatea. Soluțiile ecologice și echipamentele utilizate sunt profesionale, de ultimă generație, fabricate în Uniunea Europeană, garantând astfel prin metode adecvate servicii la standarde europene pentru firmele de curățenie.

Pentru obținerea unui ambient și climat de lucru plăcut, pentru întreținerea și conservarea imobilelor folosim tehnologie avansată, mediu-protectoare, cu accent deosebit pentru dezvoltarea continuă a inovațiilor tehnologice nou apărute.

Alegerea și încadrarea personalului se realizează pe baza principiilor de integritate, seriozitate și pregătire profesională.

Misiune

Misiunea noastră o constituie răspunderea cu promptitudine, profesionalism și calitate la solicitările clienților pentru servicii de curățenie în Oltenia (industrial și civil, hotelier, financiar, clădiri birouri etc.).

Filosofie

Curățăm mai întâi pentru sănătate, apoi pentru aspect. Este posibil ca facilitățile să aibă un aspect curat, dar să fie total nesănătoase. Când curățăm pentru sănătate, ajutăm la eliminarea bacteriilor, a particulelor care dăunează plămânilor și la răspândirea altor materiale dăunătoare. În timp ce aspectul este important, sănătatea clădirii are un impact mult mai mare asupra ocupanților săi.

Curățenia de 5 stele

Locul 1 în Top Afaceri România pe domeniul Activităților de curățenie vine să confirme împlinirea planului propus, Curățenia de 5 stele,

Expertul tău în curățenie

suntem noi!

Motto-ul nostru este ”Curățenia de 5 stele”!
Contacteaza-ne și vom căuta împreună soluțiile problemelor tale!