• Home
  • Curățenie generală în apartamente: Curăţenia nu înseamnă doar mop şi cârpă de praf
admin septembrie 20, 2021 0 Comments

Curățenie generală în apartamente: Curăţenia nu înseamnă doar mop şi cârpă de praf

Unul dintre aspectele unei vieți sănătoase este necesitatea de a păstra locuința cât mai curată, îngrijită și aerisită. Este bine știut că un mediu murdar poate afecta starea psihică și fizică a celor care locuiesc acolo, impunându-se astfel efectuarea curățeniei cât mai des.

Pe de altă parte, ai impresia că oricât ai încerca să faci curat, parcă nu termini niciodată?

Motivele pot fi multiple, de la un număr mai mare de camere la copii, de la lucrări recente de renovare la amplasarea imobilului într-o zonă cu trafic intens, de la lipsa timpului necesar la lipsa experienței sau folosirea echipamentelor și produselor nepotrivite.

Indiferent de motiv, Expert Facility & Cleaning are soluțiile potrivite pentru fiecare situație. Încă de la înființare, EF&C a venit cu un pachet perfect echilibrat între echipamente, produse profesionale și experiență, însă, de-a lungul anilor a crescut nivelul calității serviciilor, echipa de management impunând ca motto și standard: Curățenia de 5 stele.

De reţinut:

Curățenia într-un apartament nu se poate împărți în curățenia unor camere mai importante și altele mai puțin importante. De la bucătăria unde trebuie să există o curăţenie exemplară la baia corect igienizată, de la dormitorul curat pentru un somn liniștit și sănătos la livingul unde te poți relaxa sau unde poți primi prietenii.

Așadar, în cazul în care nu ai timp, ești depășit de situație sau orice alt motiv te împiedică să ai casa curată, poți apela cu încredere la echipa noastră profesionistă de curățenie.

Leave Comment