• Home
  • Curăţenie după constructor. Garanţia rezultatelor satisfăcătoare
admin decembrie 9, 2021 0 Comments

Curăţenie după constructor. Garanţia rezultatelor satisfăcătoare

Ţi-ai construit o casă sau tocmai ţi-ai renovat locuinţa?
Ceea ce rămâne în urma finalizării construcției/amenajării necesită implicarea specialiștilor în curățenie, nu numai în ceea ce privește aspectul ci și din punct de vedere al sănătății.

Substanțele, praful și materialele pot conține diferiți compuși toxici periculoși pentru sănătatea oameilor și în special a copiilor sau celor cu diverse afecțiuni. Prin urmare, alegerea de a vă ocupa singuri de curățenia după constructor nu este chiar o idee grozavă.

Expert Facility & Cleaning (EF&C – www.expertultauincuratenie.ro), firmă specializată în curățenie, se prezintă cu o expertiză detaliată în ceea ce privește toate etapele de îndepărtare a murdăriei după constructor: curățarea petelor; spălarea tocurilor, ferestrelor, ușilor; cuățarea caloriferelor, corpurilor de iluminat, panourilor, prizelor, țevilor; igienizarea grupurilor sanitare; spălarea pardoselilor și aspirarea mochetelor etc.

Apelând la EF&C nu doar că salvați timp, bani și energie, dar și rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare, deoarece EF&C deține, pe lângă experiența în domeniu, și echipamentele și soluțiile de curățare, incomparabil mai eficiente cu cele pe care le puteți găsi în comerț.

Mărturie a seriozității noastre stau numeroasele locații curățate și igienziate: case, apartamente, birouri, cabinete medicale, magazine, pensiuni, hale industriale, săli de sport etc. Rezultatele serviciilor de curăţenie efectuate de către noi le puteţi vedea în secţiunea de blog a siteului www.expertultauincuratenie.ro.

Leave Comment