• Home
  • Curățenia magazinelor din zona rurală
admin octombrie 28, 2021 0 Comments

Curățenia magazinelor din zona rurală

Deschiderea unui magazin sătesc este poate cea mai puțin complicată idee de afacere, însă cele câteva principii care trebuie îndeplinite pot asigura şi un succes considerabil.


În condiţiile actuale mulţi oameni încearcă să evite agitaţia urbană alegând să îşi schimbe domiciliul în locuri mai liniştite, cu aer curat, şi anume în comunele limitrofe dacă este vorba de cei care au job-urile în anumite orașe sau chiar mai îndepărtate dacă este vorba de cei care s-au pensionat.
Oamenii vor să economisească timpul pe care l-ar consuma prin centrele comerciale din orașe, dar proprietarii magazinelor trebuie să țină seama de câțiva factori pentru a ține cumpărătorii aproape.
Prezentarea magazinului, cuprinzând aici fațada, vitrinele și aspectul interior, dar și comportamentul personalului trebuie să fie ireproșabile.
Și în egală măsură curățenia magazinului, de la spaţiul de vânzare şi depozit, la toaleta pentru angajaţi.

Seriozitatea și modul profesionist în care tratăm orice problemă de curăţenie sau igienă au dus compania noastră, Expert Facility & Cleaning, pe primul loc în Top Afaceri 2020 “Listă Firme” în domeniul activităților de curățenie a clădirilor, atuurile noastre fiind experiența personalului, echipamentele, substantele, dar și un management organizat după standarde de calitate ridicate.

Leave Comment