• Home
  • Curățarea profesională a piscinelor
admin martie 24, 2022 0 Comments

Curățarea profesională a piscinelor

Curaţenia şi igiena trebuie să fie pe primul plan pentru piscinele publice sau cele detinute de persoane fizice, in special datorita folosirii acestora de către copii.

Unul dintre efectele pandemiei de Covid – 19, il reprezinta responsabilizarea oamenilor în privința curățeniei, igienei si dezinfectiei, atât din punct de vedere al prestatorului de servicii, dar mai ales al beneficiarului.

Curățarea bazinelor de înot și a piscinelor particulare

Pentru a asigura o curățare profesională și corespunzătoare a unei piscine, nu este suficient un tratament chimic. Pe pereții unei piscine se depun numeroase impurități, grăsimi, uleiuri, alge, bacterii, viruși etc. De aceea, bazinul trebuie golit periodic și apoi trebuie asigurată o curatare profesionala a acestuia. Într-un procent considerabil doar o firmă specializata, poate garanta o curatare eficienta a piscinelor. Expert Facility & Clenaing detine echipamentele si substantele profesionale, dar si expertiza necesară îndeplinirii cu succes a acestui serviciu special: curățarea, igienizarea si dezinfectarea piscinelor.

Servicii de ozonizare : ozoneodor.ro,

Professional cleaning services : ozoneodor.com

Leave Comment