• Home
  • Curățarea pavimentelor și a altor tipuri de pardoseli interioare
admin aprilie 17, 2022 0 Comments

Curățarea pavimentelor și a altor tipuri de pardoseli interioare

Curățenia trebuie să fie prioritară indiferent de domenii de activitate, locații, suprafețe. Pavimentele au și ele un specific din punct de vedere al curățării și întreținerii, determinând un necesar special de detergenți, produse de lustruit și dezinfectat, precum şi echipamente profesionale de curăţenie.

Având o arie largă de utilizare pentru un trafic intens și greu, precum depozite, vestiare, cafenele, restaurante, casa scărilor de blocuri, unități sanitare etc, pavimentele de interior necesită implicit și o curățare adecvată. Această sarcină poate fi îndeplinită cu succes de echipa EF&C (Expertul tau in curatenie) datorită experienței personalului dar și echipamentelor, ustensilelor și detergenților specifici, așa cum am scris mai sus.

Spre deosebire de persoane obișnuite, o echipă de profesioniști nu cunoaște doar secretele serviciilor de curățenie în funcție de mediu și suprafețe dar va determina și un randament crescut al intervenției acesteia în ceea ce privește curățenia. Apelând la noi veți avea cu siguranță garanția unei Curățenii de 5 stele.

Servicii de ozonizare : ozoneodor.ro,

Professional cleaning services : ozoneodor.com

Leave Comment