• Home
  • Curățarea covoarelor în birouri
admin decembrie 20, 2021 0 Comments

Curățarea covoarelor în birouri

Păstrarea covoarelor de acasă este o sarcină destul de dificilă, însă îngrijirea covoarelor de la birouri este o adevărată provocare.

Zeci sau sute de persoane pășesc zilnic printr-un birou determinând o murdărire considerabilă a covorului, cu atât mai mult în zilele ploioase. În plus, petele de cafea, suc, mâncare nu sunt întotdeauna ușor de evitat.

Un administrator de societate comercială știe că un mediu curat și sănătos poate îmbunătăți productivitatea, nelăsând ca mizeria și murdăria să distragă atenția angajaților de la sarcinile lor. De asemenea, un birou curat este și o imagine a firmei în fața partenerilor sau clienților în timpul întâlnirilor de afaceri.

Așa cum am spus mai sus, dacă acasă curățarea unui covor este un lucru dificil, la birou, numai o echipă de profesioniști are toate mijloacele necesare pentru eliminarea murdăriei, prafului și a petelor din covoare. Cu ajutorul echipamentelor și soluțiilor profesionale, echipa noastră, Expert Facility & Cleaning, va elimina una din grijile administratorului societății, acesta putând să evalueze randamentul angajaților într-un mediu curat și sănătos.

Leave Comment