• Home
  • Curățarea canapelei. Garantăm expresia ‘și e ca nouă’
admin august 4, 2021 0 Comments

Curățarea canapelei. Garantăm expresia ‘și e ca nouă’

Canapeaua este piesa centrală de mobilier din living, cea mai folosită şi cu certitudine nu este foarte ieftină pentru a fi schimbată o dată pe an.

Nu tendințele designului interior ar fi cele care ar determina schimbarea unei canapele ci murdăria acumulată. Dacă unele canapele au norocul de a fi folosite ocazional, altele suportă adevărate lupte ale copiilor sau ale animalelor de companie. Cât privește un câine, de exemplu, poate aduce murdăria pe lăbuțe dar poate lăsa și foarte mult păr, și mulți știu că locul cel mai plăcut pentru odihnă este canapeaua.

EF&C, expertul tau în curățenie, ia în serios curățarea oricărui tip de canapea, din piele naturală sau piele ecologică, din velur, material textil, bumbac, catifea sau poliester.

Chiar și canapelele din piele trebuie să primească o atenție specială pentru întreținere, deși par ușor de curățat, câți nu fac greșeala să folosească apa de la robinet, care conține clor și care deteriorează pielea, în locul apei distilate.

Pentru alte tipuri de canapele, efectul curățării de către noi este de fiecare dată uimitor ținând cont de cantitatea de apă murdară rezultată. Curățarea se realizează prin metoda injectie-extractie, adică injectarea unui amestec de soluție profesională de curățare și apă în material și extragerea murdăriei rezultată în același timp, cu echipamente profesionale, precum Tennant 1210-1215, ce reprezintă garanția calității serviciilor noastre.

Leave Comment