• Home
  • Casă sănătoasă într-o casă curată
admin octombrie 9, 2022 0 Comments

Casă sănătoasă într-o casă curată

O casă neîngrijită poate avea numeroase efecte neplăcute sau chiar periculoase asupra locatarilor, de la un simplu disconfort la grave probleme de sănătate.

Iată câteva aspecte care vă pot determina să aveți mai multă grijă de casa dumneavoastră:

– Estetic. O casă dezordonată nu este foarte primitoare chiar și doar pentru locatari, dacă nu vorbim de invitați.
– Stres. Dacă nu se face curățenie o perioadă îndelungată, se creează automat zone aglomerate cu diverse obiecte, poate unele nefolositoare, spațiul util micșorându-se, mărind riscul de stres.
– Alergii. Curățarea săptămânală a casei îndepărteaza praful, mucegaiul și alți factori care pot determina probleme de respirație.
– Dăunători. Resturile de mâncare pot atrage gândacii sau rozătoarele care sunt purtători de boli, pe lângă aspectul neplăcut al prezenței lor.
– Degradarea casei. Pereții, tavanele, pardoseala pot fi afectate de murdărie, umezeală, mucegai, un factor negativ pentru durata de viată a clădirii sau pentru vânzarea imobilului.

Cu ajutorul experienței de peste 6 ani a personalului, a echipamentelor și soluțiilor profesionale, Expert Facility & Cleaning va elimina toți factorii dăunători ai murdăriei și astfel veți beneficia de o curățenie generală efectuată în detaliu. Dar nu uita: pentru sănătatea ta și a locuinței, curățenia trebuie făcută periodic și cu ajutorul companiiilor specializate.

Servicii de ozonizare : ozoneodor.ro,

Professional cleaning services : ozoneodor.com

Leave Comment