• Home
  • Pentru noi nu există ”misiune imposibilă”
admin mai 26, 2021 0 Comments

Pentru noi nu există ”misiune imposibilă”

Mulţi dintre noi știm ce se lasă în urmă după intervenţii mărunte precum instalarea unui cablu TV/internet, a unei centrale, schimbarea unei chiuvete etc, dar după renovări majore prin casă. Nu te speria! Durerea de cap trece repede cu un simplu telefon!

Una dintre greșelile de evitat în curățenia după constructor este să alegi să cureți casa singur pentru a economisi bani, însă pe lângă timpul și energia pierdute, în balanță vor atârna de cele mai multe ori și rezultatele slabe.

Fie că renovezi camerele cu parchet, gresie, vopsea lavabilă, schimbi geamurile, instalațiile sanitare sau contruiești o casă de la început, îndepărtarea mizeriei și petelor lăsate de constructori devine de cele mai multe ori o “misiune imposibilă”. Nu și pentru noi. EXPERT FACILTY & CLEANING garantează că nu va rămâne niciun loc neinspectat și curățat. În afara garanției unei Curățenii de 5 stele, inițiem și o comunicare directă și clară pentru a puncta toate doleanțele.

Iar la final, pe lângă faptul că îți ”instalăm” și un zâmbet pe față, te poți gândi liniștit la următoarea etapă: ce canapea se potrivește cu peretele și parchetul? Sau, după caz, unde să petreci concediul?

Leave Comment