• Home
  • Curățenia în hale industriale
admin august 28, 2021 0 Comments

Curățenia în hale industriale

EXPERT FACILTY & CLEANING asigură o gamă largă de servicii de curăţenie în hale industriale, la standarde europene, indiferent de profilul activităţilor desfăşurate în hale, de tipul pardoselilor, de compartimentarea halelor, după construirea acestora etc

O dimensiune mai mare a halelor înseamnă de asemenea o nevoie mai mare de curăţenie şi întreţinere, o provocare căreia Expert Facilty & Cleaning îi poate face faţă datorită echipamentelor de curăţenie profesionale, detergenţilor și soluţiilor specializate şi nu în ultimul rând datorită personalului experimentat şi eficient în condiţiile adeseori extreme întâlnite în aceste medii de lucru. Pe lângă curăţenia generală asigurăm şi igienizarea mediilor de lucru, a spațiilor de depozitare sau administrative, a toaletelor sau a căilor de acces.

Măsuri optime de curățenie pentru optimizarea proceselor industriale

Pe lângă un mediu sănătos pentru angajați o curățenie în hale industriale asigură și o durată mai mare de viață a utilajelor angrenate în procesele de producție, transport sau depozitare.

Privit în detaliu, un astfel de serviciu, denumit generic curățenie industrială, este un proces mult mai complex și poate cuprinde:

– aspirarea prafului
– curățarea tavanelor și a structurii de susținere
– curățarea pereților
– curățarea luminatoarelor și a ferestrelor
– spălarea pardoselilor (beton, gresie, epoxidică, rașinizată, marmură etc)
– șlefuirea betonului
– curățarea instalațiilor de ventilație
– curățarea și igienizarea toaletelor
– curățarea căilor de acces și a scărilor
– curățenie post constructor în hală industrială

Leave Comment